Tinas och min relation blir bara bättre och bättre. Mycket tack vare att vi tänker lika om hur vi vill leva våra liv. Vi tränar, sparar, lagar mat och drömmer tillsammans. Men vi har också börjat umgås med med två andra par, Mats och Karin och Simon och Annika. Vi kände dem ganska väl sedan tidigare då vi ofta sprang på varandra på krogen. Även de försöker styra om sina liv till en mer sund livsstil och prioritera det som verkligen är viktigt i livet. Det känns bra att ha vänner som man delar mycket med och som man kan umgås med utan att vara småfull på en skrikig krog. Ibland ses vi alla sex, ibland vi killar för oss själva och tjejerna hittar på något annat.

Mats och Karin funderar på att köpa en båt, den kommer vara stor nog för oss andra att åka med – i vart fall så länge ingen av oss har båt. Tänk att segla en vecka med sina bästa vänner utanför västkusten, kan det bli bättre? Simon och Annika var mer inne på att skaffa ett fritidshus, men de kunde inte bestämma sig om det var en lägenhet i Åre för vinterns skidåkning eller en stuga på västkusten för härliga bad på sommaren var vad de sökte. Själva har vi ju vår dröm om hus på landet och vi bollade våra drömmar med varandra.

Men trots allt känner vi alla tre paren känner att nästa steg är att skaffa barn, frågan är vem som hinner först. Våra föräldrar börjar också lite diskret fråga efter barnbarn. Det är konstigt eller kanske naturligt att det alltid skall finnas en ung generation i varje familj med livet framför sig.