Jag heter Pierre, är 28 år och bor i en mindre stad tillsammans med min flickvän Tina. Vi har inga barn ännu. Vi lever ett stabilt och kanske tråkigt liv men kan ibland festa loss på krogen även om det blir allt mer sällan.

Jag är tillräckligt ung för att fortfarande då och då göra tokiga saker men gammal nog att inse att livet är mer än att spendera halva månadslönen på krogen första dagen efter löning, köra i 200 på motorvägen eller för den delen utan hjälm på moppen på semestern i Thailand. Jag börjar inse att om jag vill göra allt det jag drömt om resa, åka Vasaloppet, köpa en sommarstuga i Bohuslän, förhoppningsvis få barn och sedan barnbarn och mycket annat måste jag börja ta hand om mig själv.

Min motion är just nu ganska obefintlig, trapporna ned till parkeringen där jag tar bilen till jobbet och återigen trapporna upp till kontoret. När vi storhandlar på Maxi på torsdagar blir det nog veckans längsta promenad. Jag och tjejen har pratat mycket om att börja äta hälsosammare, men hamburgare, pizza, pommes, öl och ett kg lördagsgodis känns så mycket godare än grönsaker och fibrer.

dags att börja träna

Avslutar med en länk till fetmas hälsoeffekter på wikipedia som jag började läsa lite om, det där vill man ju inte ha. Dags att komma igång.