Idag vägde jag mig för första gången på flera månader. Nytt rekord och inget positivt sådant.

Jag kände mig otroligt andfådd efter vår veckohandling på Maxi. Innan vi skulle betala pustade jag lite framför tidningshyllorna. Rubrikerna slog emot mig ”Kom i form på 8 veckor” Undvik hjärtinfarkt före 40 – börja träna idag” ”Nu startar årets Biggest Loser” och alla framsidor på leende vackra människor, och tidningen Land hade en bild på en lycklig vacker ung familj, sittandes vid sitt drömhus vid vattnet. Föräldrar och två barn, den perfekta familjen egentligen min dröm.

Men hur skall jag orka ta hand om barn när jag inte ens orkar handla bearnaisesås, chips och folköl. Och hur skall vi ha råd med ett härligt sommarhus där barnen kan få leka på somrarna? Kvittot på Maxi idag slutade på över 4000kr, det är mycket gott men också mycket onyttigt och mycket vi skulle kunna tillaga själva. Det verkar härligt att laga mat med familjen, i vart fall när man ser det på tv, men orken och lusten finns inte.

beasås

Tjejen börjar klaga på att jag börjar bli lite plufsig och inte sköter mig som jag gjorde förut. Jag tar inte hand om mig och går ofta med ett par dagars skäggstubb av ren lathet. Å andra sidan börjar Tina också lägga på sig lite extra, och hennes favoritplagg är mysbyxor men jag klagar inte, än. Det är ju tjejen jag vill dela livet med och vara lycklig med. Vi delar många minnen och har oftast kul tillsammans. Jag kan inte tänka mig ett liv utan henne.